Ouderen - Geropsyche

PsychoTherapeutisch Centrum SCHATAKKER

úw mentale schatten, onze grootste passie


Psychologische & Psychotherapeutische Consulten -

Volwassenen & OuderenSchatakker 18 - 9700 OUDENAARDE - 0486/76 21 45

COVID-19 - Corona Regeling: info via de afsprakenagenda: KLIK HIERHandige Tool: FACE COVID


INDIVIDUELE THERAPIE voor OUDEREN - GEROPSYCHOLOGIE


Ouderen worden met heel wat veranderingen, transities en verliezen in het latere leven geconfronteerd. Onze actieve en op jeugdigheid gefixeerde samenleving verliest hierbij helaas vaak de psychische noden van ouderen uit het oog.


Vanuit het PTC Schatakker schenken wij graag bijzondere aandacht aan het psychisch welzijn van ouderen. Ook in het latere leven kunnen de mentale schatten opgespoord en ingezet worden om zo optimaal mogelijk te kunnen (blijven) functioneren.


Vanuit onze groeivisie gaan wij er dan ook van uit dat de mens zelfs op latere leeftijd nog volop psychisch kan groeien en ontwikkelen. Wanneer de oudere hierbij nood heeft aan begeleiding en/of behandeling, dient dit op een specifieke deskundige manier en op maat aangeboden te worden.


Het PTC Schatakker heeft deze gerontopsychologische deskundigheid in huis en biedt deze aan zowel bij de oudere THUIS als bij deze opgenomen in een RUSTHUIS/WOON- en ZORGCENTRUM.


De sectoren van de thuiszorg en de woon-  en zorgcentra kunnen eveneens bij PTC Schatakker terecht voor deskundig advies inzake geropsychologische vraagstukken. Verder is er binnen het PTC ook expertise inzake ouderenmishandeling aanwezig.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren